بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

ممنوعیت استفاده از اقلام پلاستیکی یکبار مصرف در هند

کشور هند به منظور مقابله با بحران آلودگی پلاستیکی استفاده از پلاستیک یک‌بار مصرف را ممنوع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 02
کد خبر: ۱۴۰۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه سیاست‌های کاهش مصرف پلاستیک در جهان، کشور هند نیز به منظور کمک به کاهش بحران آلودگی پلاستیکی استفاده از پلاستیک یک‌بار مصرف را ممنوع کرد. هند که تک‌تک خیابان‌هایش مملؤ از زباله است، ممنوعیت استفاده از پلاستیک‌های یک‌بار مصرف را روی اقلام مختلف از نی پلاستیکی گرفته تا پاکت سیگار اعمال کرد.

دولت هند با اعمال این ممنوعیت، تقاضای شرکت‌های تولیدکننده مواد غذایی، نوشیدنی و کالا‌های مصرفی را برای توقف این محدودیت رد کرد. همچنین دولت هند از تولیدکنندگان و واردکنندگان کیسه‌های پلاستیکی که هنوز استفاده از آن‌ها ممنوع نشده، خواست تا استحکام این کیسه‌ها را به منظور امکان استفاده مجدد افزایش دهند.

سی‌ان‌ان نوشت، زباله‌های پلاستیکی به منبع مهم آلودگی در هند که دومین کشور پرجمعیت جهان است، تبدیل شده است و رشد سریع اقتصادی موجب افزایش تقاضا برای کالا‌هایی شده است که همراه با محصولات پلاستیکی یک‌بار مصرف مانند نی و کارد و چنگال یک‌بار مصرف عرضه می‌شوند. هند سالانه حدود ۱۴ میلیون تن پلاستیک استفاده می‌کند و فاقد یک سیستم سازماندهی شده برای مدیریت زباله‌های پلاستیکی است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار